Door 10 particulieren en 5 toekomstige huurders wordt in Elsloo Noord een laatste stuk bouwgrond ontwikkeld. In plangebied Meerdel worden door de toekomstige bewoners in samenspraak met de buurt 15 nieuwe woningen ontworpen. Het groene karakter van het Urdal loopt daarbij als een ‘groene’ draad door het plangebied.

De 10 particuliere kopers hebben zich verenigd in ontwikkelvereniging CPO Meerdel. Samen met 5 toekomstige huurders van woonstichting Zaam Wonen geven wij vorm aan het plangebied Meerdel in Elsloo.

Kavels 11 & 10
Kavels 9 & 8

De toekomstige bewoners komen regelmatig samen. Deze overlegmomenten zijn heel erg belangrijk. De cpo-leden maken namelijk heel wat beslissingen tijdens het ontwikkelproces. Zij kiezen zelf onder andere een architect, een bouwsysteem en ontwerpen zelf de woningen. Een boeiend maar tegelijk ook een lang, dynamisch proces.

Uiteraard doen de cpo-leden dit niet alleen. Stephan Maussen staat de leden bij als professioneel cpo-begeleider van Wijontwikkelensamen. Hij stuurt daarbij niet enkel het proces aan, maar waakt ook over de financiële haalbaarheid.

Bestuursleden CPO Meerdel

Het bestuur van CPO Meerdel bestaat uit jonge starters op de woningmarkt. Met frisse ideeën en heel wat werklust willen we iets moois maken van ons cpo-project. Wij stellen ons graag aan u voor!

Yves – Voorzitter

Ik ben Yves, 35 jaar en ben voorzitter van de cpo-ontwikkelvereniging. Als voorzitter ben ik vooral bezig met de dagelijkse leiding. Ik zorg ervoor dat we op een goede manier kunnen samenwerken met onze partners. Het is mijn taak om de lijntjes kort te houden. Daarnaast breng ik de juiste mensen op de juiste plaats om ons bouwproject vlot te kunnen realiseren. Ook zit ik de vergaderingen van onze vereniging voor.

Pieter – Secretaris

Hey, ik ben Pieter en ben 34 jaar oud. Naast secretaris ben ik ook lid van CPO Meerdel om zo mijn eerste woning te realiseren. Als secretaris verzorg ik bij alle vergaderingen de notulen, houd ik bij wie er aanwezig en afwezig is en houd ik de mailbox in de gaten. Met de notulen hebben we een goed beeld van wat er op een vergadering besproken is, welke beslissingen zijn gemaakt en welke actiepunten opgepakt moeten worden.

In het dagelijks leven ben ik (mobiele) app ontwikkelaar en momenteel werk ik aan de Philips Hue apps voor slimme lampen.

Brenda – Penningmeester

Ik ben Brenda, 27 jaar oud, en naast lid tevens penningmeester van Vereniging CPO Meerdel.  Als penningmeester houd ik me onder andere bezig met het voeren van de financiële administratie, het opstellen van de periodieke begroting en het beheren van de liquiditeitspositie van onze vereniging.